Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και συγκεκριμένα στον Ζοσέ Σα κατέληξε το βραβείο του ΠΣΑΠ για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της περσινής σεζόν. Ο Πορτογάλος πορτιέρε πήγε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2018 και έχει εξελιχθεί στον «φύλακα – άγγελο» της εστίας των Πειραιωτών.

Στο περσινό πρωτάθλημα ήταν ένας πραγματικός κέρβερος. Ο Ιβηρας τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, σε κανονική περίοδο και πλέι οφ και κράτησε 22 φορές ανέπαφη την εστία του! Ένα εντυπωσιακό νούμερο, που αναμφισβήτητα αποδεικνύει την αξία του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Συνολικά στην περσινή Superleague δέχθηκε 12 γκολ. Εννιά στην κανονική περίοδο και 3 στα πλέι οφ, με τον Σα να είναι εντυπωσιακός και να βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος μαζί με τους αμυντικός του Ολυμπιακού έδιναν σιγουριά στους μέσους και τους επιθετικούς, οι οποίοι σκόραραν κατά ριπάς και έβαψαν ερυθρόλευκο τον τίτλο.

Μια σπουδαία σεζόν από τον Ζοσέ Σα,  ο οποίος κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα στο περσινό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τον Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ, αλλά και τον Σωκράτη Διούδη του Παναθηναϊκού. Δύο επίσης πολύ καλούς πορτιέρο.

Ο Πορτογάλος κίπερ των Πειραιωτών συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους και αναδείχθηκε δίκαια ως ο καλύτερος τερματοφύλακας για τη σεζόν 2019/2020. Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Ζοσέ Σα, ο οποίος επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε…