Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός την περσινή σεζόν και κατέκτησε δια περιπάτου το νταμπλ. Στο πρωτάθλημα έκανε… πλάκα στους διώκτες του και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση του τίτλου, αφήνοντας πολλούς βαθμούς πίσω τους δύο Δικεφάλους, ενώ στο Κύπελλο απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά και στον μεγάλο τελικό επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0.

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος με τη βοήθεια της διοίκησης, δημιούργησε μια σπουδαία ομάδα, που έκανε σμπαράλια τους αντιπάλους της και έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ. Ένα νταμπλ, που φέρει τη σφραγίδα του Ιβηρα κόουτς, με τον ΠΣΑΠ να τον αναδεικνύει ως τον κορυφαίο προπονητή για τη σεζόν 2019/2020.

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, ο Πέδρο Μαρτίνς αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής για την περσινή σεζόν. Μια σπουδαία διάκριση για τον τεχνικό των Πειραιωτών, ο οποίος επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε διάκριση, ωστόσο, είναι το κλίμα που έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό της ομάδας ο Πορτογάλος.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό πιστώνεται στον Πέδρο Μαρτίνς. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Ιβηρα, όταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού του παρέδωσαν το βραβείο. Οι παίκτες των Πειραιωτών έκαναν έκπληξη στον Πορτογάλο στην προπόνηση και ο Μασούρας του παρέδωσε το βραβείο, με τον τεχνικό  του Ολυμπιακού να τονίζει ότι θα ήταν αδύνατο να το κερδίσει χωρίς τη βοήθειά τους. «Χάρη σε εσάς το παίρνω αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία, με το βραβείο να επιβραβεύει ουσιαστικά άπαντες για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν την περσινή σεζόν.