Η «Μήδεια» οδήγησε στην αναβολή το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει (και) τη Λάρισα, δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την αναμέτρηση της Ένωσης με την ομάδα του Φέστα.

Αυτή την ώρα συντάσσεται το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια του διαιτητή, ο οποίος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, ενημερώνοντας τις δυο ομάδες ότι το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί σήμερα (14/2).

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα, με τον Γκορτσίλα να αποφασίζει την αναβολή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν κανονικά στο Αλκαζάρ, με τον Βασίλη Δημητριάδη να εκφράζει τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ευστάθιο Γκορτσίλα.

«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά.

Το πρωί ο υπεύθυνος συντηρητής του γηπέδου, έλεγε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολο να είναι έτοιμος και για σήμερα και για την Δευτέρα. Αλλά τελικά το απόγευμα, η θέση είναι πως γι’ αύριο όλα θα είναι εντάξει», τόνισε από την πλευρά του ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Για λογαριασμό των «βυσσινί», ο κ. Χριστακόπουλος τόνισε: «Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο γι’ αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται πως θα είναι εντάξει». Συμπλήρωσε πως το χιόνι έχει ήδη αρχίσει να λιώνει κι ότι πλέον έχουν εγγύηση πως το γήπεδο θα είναι εντάξει.

Να σημειώσουμε, πως το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ ο αγώνας πάει για αύριο την ίδια ώρα.