Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το ATP Cup της Μελβούρνης και τους παθιασμένους Έλληνες της Αυστραλίας. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που ζει μαγικές στιγμές στη Μελβούρνη παρέα με τους ομογενείς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ATP Cup στο οποίο η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την Ισπανία και την Αυστραλία.

«Οι φίλαθλοι θα φωνάζουν τα ονόματά μας και θα φωνάζουν δυνατότερα από τους φιλάθλους των άλλων χωρών. Οι Έλληνες είναι πολύ υπερήφανοι, ειδικά οι Έλληνες της Αυστραλίας. Είναι διπλά υπερήφανοι από εμάς στην Ελλάδα. Υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για μένα, να βγω εκεί έξω και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα παίζοντας καλά. Θα υπάρχει πολύ μεγάλη στήριξη αυτή την εβδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτούς τους φιλάθλους από πίσω μου», είπε ο Στέφανος.

Ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε το ATP Cup που ξεκίνησε το 2020 το αγαπημένο του τουρνουά και εξήγησε: «Ειλικρινά είναι το αγαπημένο μου τουρνουά. Νιώθω πως έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με τα παιδιά, που γνωρίζω για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το τουρνουά μας ενώνει και μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε για κάτι μεγαλύτερο, για κάτι ξεχωριστό. Να νιώθουμε υπερήφανοι όταν βγαίνουμε στο court για να παίξουμε τένις».