Για λόγους υγείας αναβλήθηκε η αποψινή μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά με τον Νίκο Μακρόπουλο και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Μάκη Σεβίλογλου.

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας του Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η συναυλία μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον καλλιτέχνη και τον ανάγκασε να προβεί στην αλλαγή της.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται.

Το γραφείο παραγωγής».