Η νέα ταινία του James Bond, με τίτλο No Time To Die, αναβλήθηκε για άλλη μια φορά καθώς το Χόλιγουντ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη αναταραχή που προκλήθηκε από την πανδημία.

Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρέγκ ως πράκτορα 007 πρόκειται να προβληθεί για πρώτη φορά στις 8 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός του… James Bond στο Twitter. Μετά από μια σειρά από αναβολές, η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Το No Time To Die είναι η τελευταία από μια σειρά σημαντικών νέων κυκλοφοριών που αναβάλλονται καθώς τα στούντιο του Χόλιγουντ προσπαθούν να προστατεύσουν τις ταινίες τους από τη βέβαιη εισπρακτική αποτυχία που θα τους επιφύλασσε η παγκόσμια αγορά στη σημερινή της εικόνα, με τους κινηματογράφους να παραμένουν κλειστοί.

Στις αρχές του μήνα η Warner Bros ανακοίνωσε ότι θα καθυστερούσε και την κυκλοφορία του prequel της σειράς Sopranos, «The Many Saints of Newark».

Επιπλέον, μετά την ανακοίνωση της MGM για τον Bond, ακολούθησε η Sony με την αναβολή του Peter Rabbit 2: The Runaway που μεταφέρθηκε από τον Απρίλιο στον Ιούνιο, του Ghostbusters: Afterlife, που θα προβαλλόταν τον Ιούνιο για το Νοέμβριο και της Cinderella για τον Ιούλιο.

Το No Time To Die, όμως, ήταν η πρώτη μεγάλη παραγωγή που έπεσε θύμα της πανδημίας όταν η αρχικά προγραμματισμένη προβολή της για τον Απρίλιο του 2020 μεταφέρθηκε αρχικά για τον Νοέμβριο, καθώς ο κοροναϊός εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο. Τον Οκτώβριο πήρε νέα αναβολή για τον Απρίλιο, αφού είχε καταστεί σαφές ότι δεν υπήρχε περίπτωση η πανδημία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημερομηνία της πρεμιέρας του.

Με πληροφορίες από Guardian