Η Ντόρτμουντ εξακολουθεί να προπορεύεται στον 6ο όμιλο, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της Μπριζ και έφτασε τους 9 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς η Λάτσιο, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Ζενίτ.

Ντόρτμουντ – Μπριζ 3-0

Χάρη σε δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Χάαλαντ και ένα του Σάντσο, οι Βεστφαλοί είχαν εύκολο έργο απέναντι στη Μπριζ και πήραν… σβηστή νίκη (3-0).

Η Ντόρτμουντ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό, με το σουτ του Χάαλαντ να περνάει ελάχιστα άουτ, αλλά στο 19ο λεπτό ο τρομερός Νορβηγός πήρε την πάσα από τον Σάντσο και με ιδανικό πλασέ από τα αριστερά σημείωσε το 1-0.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ντιλέινι (32′, 42′) και έκανε το 2-0 με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Σάντσο στις καθυστερήσεις.

Η Ντόρτμουντ δεν κατέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και έφτασε στο 3-0 με το δεύτερο γκολ του Χάαλαντ στη βραδιά. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα ο νεαρός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που φτάνει τα 15 γκολ στα πρώτα 12 ματς.

Λάτσιο – Ζενίτ 3-1

Με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε, η Λάτσιο πήρε τη νίκη (3-1) απέναντι στη Ζενίτ και βρίσκεται στο -1 από τη Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα. Ο Λέιβα βρήκε τον Ιμόμπιλε, κι αυτός με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κερζάκοφ για το 1-0 στο 4ο λεπτό.

Οι Λατσιάλοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το δυνατό σουτ του Παρόλο στο 11ο λεπτό (2-0), με τη Ζενίτ να μειώνει με σουτ του Τζιούμπα μέσα από την περιοχή (2-1).

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο γκολ αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Κερζάκοφ που απέκρουσε τις προσπάθειες του Αλμπέρτο (28′) και του Λάτσαρι (45+1′).

Η Λάτσιο βρήκε το τρίτο γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μπάριος ανέτρεψε στην περιοχή τον Ιμόμπιλε, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ιταλός σημάδεψε εύστοχα από την άσπρη βούλα και με το δεύτερο τέρμα του έκανε το 3-1 στο 55ο λεπτό.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Ντόρτμουντ 9

2.Λάτσιο 8

3.Μπριζ 4

4.Ζενίτ 1

Η επόμενη αγωνιστική (2/12):

Ντόρτμουντ – Λάτσιο (19:55)

Μπριζ – Ζενίτ (22:00)