Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Παναθηναϊκού, μένοντας πρώτοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέκεται στην κούραση, αλλά και στις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για την αλλαγή εικόνας στα δύο ημίχρονα: «Πραγματικά όπως τα είπατε. Διαφορετική εικόνα στο α’ με το β’. Στο α’ μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όμως πρέπει να σκεφτούμε πόσο δύσκολη εβδομάδα είχαμε. Με τραυματισμούς και παίκτες με κορωνοϊό όπως ξέρετε.

Νομίζω υπάρχουν οι λόγοι για αυτό. Υπήρχε η κούραση με παίκτες από τις Εθνικές όπως οι Ντρέγκερ, Καμαρά και Φορτούνης. Οπότε η κούραση έπαιξε ρόλο».

Για τη νίκη: «Έχει μεγάλη αξία η νίκη μας. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες. Θέλουμε τώρα να προχωρήσουμε και να γίνουμε ξανά πλήρεις».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος: «Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας. Κάναμε 35 καλά λεπτά».

Για τις νίκες του στον πάγκο του Ολυμπιακού όπου μπροστά του έχει μόνο τους Βαλβέρδε και Μπάγεβιτς: «Είναι πολύ καλό. Το σημαντικό είναι η ομάδα να προχωράει και να παίρνει νίκες».