Ξεκίνησε πριν από λίγο η δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ. Το πρώτο θέμα, το οποίο συζητούν οι ηγέτες αφορά στις σχέσεις της ΕΕ με την Αφρική.
Στο τραπέζι θα βρεθεί η κλιμακούμενη λόγω Τουρκίας κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε προσερχόμενος και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.
Όπως επεσήμανε ο κ. Μισέλ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, «με μεγάλη βεβαιότητα πολλές αντιπροσωπείες θα φέρουν το θέμα της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο μετά τις τελευταίες εξελίξεις».
- Φάμελλος για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα: «Mια σπουδαία Ελληνίδα που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία του τόπου μας»
- Ντέλαγουερ: Νεκρός αστυνομικός από πυροβολισμούς – Συνελήφθη ένας ύποπτος
- Ανδρουλάκης για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα: «Με βαθύ σεβασμό αποχαιρετώ μια σπουδαία προσωπικότητα της Δημοκρατικής Παράταξης»







