Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Φερνάντεθ, που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και σκόραρε χατ-τρικ, ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε τον Βόλο με 4-0, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι Αρκάδες με τη νίκη που πέτυχαν έφτασαν τους 39 βαθμούς και ανέβηκαν στην 7η θέση, αφήνοντας στην 8η τον Ατρόμητο με 37. Η ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο, αφού αγωνίζεται την Δευτέρα (6/7) εντός έδρας με τον Παναιτωλικό.

Ο Λουίς Φερνάντεθ άνοιξε το σκορ στο 2’ και στο 45+1’ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, με τον Σίτο στο 51’ να κάνει το 3-0 για την ομάδα της Τρίπολης. Στο 67’ ο Φερνάντεθ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ και «σφράγισε» την εμφατική νίκη των Αρκάδων.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Κώτσιρας βγήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Λουίς Φερνάντεθ με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη για το 1-0.

Ο Ισπανός σημάδεψε τη γωνία του πορτιέρο του Βόλου και με… τηλεκατευθυνόμενο σουτ άνοιξε το σκορ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Γέντρισεκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, μετά το γύρισμα του Τσοκάνη.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σίτο από τον Καραγκιόζη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Φερνάντεθ ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και διπλασίασε τα τέρματα τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 51’ οι Αρκάδες έκαναν το 3-0 με τον Σίτο. Ο άσος των Αρκάδων έκανε ένα ξερό σουτ εκτός περιοχής, ο Καραγκιόζης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Στο 67’ ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε χατ – τρικ και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο Ισπανός μετά από μπαλιά-τρύπα του Μπόρχα Φερνάντεθ πλάσαρε τον Καραγκιόζη και έκανε το 4-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα Τρίπολης να κρατάει εύκολα το μηδέν στην άμυνα και να παίρνει εύκολα τη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Κώτσιρας, Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46′ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ (77′ Αλάγμπε), Κρέσπι.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιόζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64′ Μπάλλας), Ζοάο (55′ Κορέλας), Γέντρισεκ (55′ Κυζιρίδης).