Ύστερα από πάρα πολλές πιέσεις στην Ευρωλίγκα, πείστηκαν να μη γίνει ο αγώνας Αρμάνι – Ολυμπιακός στο Μιλάνο.

Μάλιστα, όπως γράφουν ήδη μέσα της γειτονικής χώρας, η λογική πρυτάνευσε και ήδη στην Ευρωλίγκα εξετάζουν το μέρος όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση.

Ακόμα δεν είναι σίγουρη η μέρα όπου θα γίνει το συγκεκριμένο ματς, με το Βίλνιους τελικά να είναι η επικρατέστερη περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί αυτό.

Όπως αναφέρεται στην Ιταλία, δύσκολα θα γίνουν ξανά φέτος παιχνίδια στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, την ώρα που ακολουθεί και το ματς της Βιλερμπάν στις 26 του μηνός.

Θύελλα αντιδράσεων

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η αρχική απόφαση της Ευρωλίγκας να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως σε άλλη έδρα.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, η κίνηση της Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA) να αποστείλει επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή και η πίεση από τη μεριά των Ερυθρόλευκων ήταν λογικό να θορυβήσουν τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση συντασσόταν υπέρ της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία με οποιοδήποτε κόστος.