Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, συνεχίζοντας τη… μάχη των δικαστηρίων που δίνει προκειμένου να γλιτώσει για τις παρανομίες που έχει κάνει και για την πολυϊδιοκτησία που τον στέλνει στον υποβιβασμό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Δίκη», ο ΠΑΟΚ ζητάει τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων από τα μέλη της ΕΕΑ, δηλαδή ισχυρίζεται πως έχουν προβεί σε παράβαση καθήκοντος, σε δωροληψία, σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου.
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των μελών της ΕΕΑ, αλλά και το άνοιγμα του τηλεφωνικού απορρήτου. Ήδη το ζήτημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων ετέθη σε προ εβδομάδος μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η μηνυτήρια αναφορά ναι μεν δεν αναφέρεται σε ονόματα, αλλά είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ελεγχθούν – και μ’ αυτό τον τρόπο τους στοχοποιεί εκ νέου – ο πρόεδρος Τζουλάκης και τα μέλη Φαραντούρης, Μαρούπα και Αρκούδης.
- Κίεβο: Σχεδόν 2.000 πολυκατοικίες παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα – Τι ανέφερε ο Ζελένσκι
- Προσοχή στη λεωφόρο Κηφισού: Διακοπές κυκλοφορίας σε δύο ρεύματα για τέσσερις νύχτες
- Ο θρίαμβος της αβεβαιότητας ωθεί σε επίπεδα ρεκόρ τον χρυσό – Eκ νέου υπό πίεση τα αμερικανικά στοιχεία ενεργητικού







