Ματσάρα στο «King Power» με τις Λέστερ και Τσέλσι να έρχονται ισόπαλες 2-2 και τις «Αλεπούδες» να διατηρούν το +8 από τους Λονδρέζους.

Τα πάντα σχεδόν συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, από κόρνερ του Μάουντ, ο Ρούντιγκερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Τσέλσι αλλά η αντίδραση της Λέστερ ήταν άμεση.

Στο 54′ ο Μπάρνς με σουτ που κόντραρε κιόλας έκανε το 1-1 και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή με τον Τσίλγουελ να πλασάρει από κοντά και να νικά τον Καμπαγέρο που έκανε λάθος εκτίμηση στο ξεκίνημα της φάσης.

Με τους πρωταγωνιστές του πρώτου της γκολ όμως, η Τσέλσι βρήκε την ισοφάριση. Στο 71′ ο Μάουντ εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και με κεφαλιά δυναμίτη ο Ρούντιγκερ σκόραρε και πάλι, για το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά η Λέστερ έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Έβανς και Μπαρνς που δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Τίλεμανς (80’ Ιεανάτσο), Τσίλγουελ, Σογιουντσού, Μπαρνς, Τσαντούρι, Μάντισον, Αγιόθε, Βάρντι (80’ Πράε)

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο (73’ Γουίλιαν), Μάουντ, Πέδρο (73’ Κόβασιτς), Έιμπραχαμ (83’ Μπάρκλεϊ), Χάντσον Οντόι