Ο Ολυμπιακός «έσπασε» το μπλόκο της… εξυγίανσης στην Κρήτη και έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο γκολ του Καμαρά και πλέον βρίσκονται στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που παίζει αύριο στη Λαμία.

Οι Πειραιώτες έμειναν για 30ο παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητοι, πετυχαίνοντας την 25η νίκη τους σε αυτό το διάστημα. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν σχεδόν πριν από έναν χρόνο, στις 10 Φεβρουαρίου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 3-1.

Συγκεκριμένα, στα 10 παιχνίδια που είχαν απομείνει για την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι είχαν 10 νίκες, ενώ φέτος, σε 20 αγώνες έχουν το εντυπωσιακό 15-5-0! Και στα 5 παιχνίδια που δεν κατάφεραν να κερδίσουν έγιναν διαιτητικά όργια, με αποκορύφωμα το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 15 από τα 30 ματς ήταν εκτός έδρας, ενώ πλέον ο Ολυμπιακός με το γκολ που πέτυχε ο Καμαρά, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 42 γκολ, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 41, αλλά και την καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχθεί 8 τέρματα, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί υπερδιπλάσια γκολ (18).

Παράλληλα, αυτή ήταν η 10η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ στα τελευταία 11 ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες. Η μοναδική νίκη της κρητικής ομάδας επί των Πειραιωτών σε αυτό το διάστημα ήταν τον Οκτώβριο του 2018 με 1-0 στο Γεντί Κουλέ.