Και τι δεν έγινε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για να σταματήσουν ο Περέιρα και η «εξυγιαντική παρέα» του την ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν τους πέρασε.

Όλοι όμως κατάλαβαν καλά, ότι είχαν «σημαδέψει» τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ρούμπεν Σεμέδο γιατί πολύ απλά ήθελαν να τον βγάλουν εκτός ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει με την Ένωση στο ΟΑΚΑ και οι «εξυγιαντές» ήθελαν να βγάλουν εκτός ντέρμπι τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό των πειραιωτών. Είναι αδίστακτοι και το έκαναν, καθώς ο διαιτητής Μανούχος απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό των πειραιωτών μετά το τέλος του αγώνα.

Ο διαιτητής που δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην ανατροπή του Μασούρα από τον Σωτηρίου, έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Σεμέδο και ο Πορτογάλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής Μανούχος που σφύριζε συνεχώς φάουλ εναντίον του Ολυμπιακού, στήνοντας την μπάλα γύρω από την περιοχή των πειραιωτών. Είναι πράγματι ν’ απορεί κάποιος με το ότι είχε κάποια στιγμή σφυρίξει 18 φάουλ εναντίον του Ολυμπιακού και πέντε εναντίον του ΟΦΗ. Απίστευτα πράγματα από την «εξυγίανση» για να στήσουν κι άλλο «μπλόκο» στον Ολυμπιακό.

Τα διαιτητικά όργια εναντίον των ερυθρόλευκων δεν έχουν τέλος. Φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, εκεί που ο Ολυμπιακός πήρε τελικά μια παλικαρίσια νίκη με το γκολ του Μαντί Καμαρά.

Κι όλα αυτά, την ώρα που γίνονταν η συνάντηση των Big 4 για να βρεθεί λύση στο χάος που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και την μέρα της συνάντησης, υπήρχε ένας μόνο στόχος για τους «εξυγιαντές».

Να βάλουν φρένο στην πορεία του Ολυμπιακού, αλλά δεν τους πέρασε. Για ποια συνάντηση να μιλήσει κάποιος και για ποια λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν συνεχίζονται διαιτησίες όπως αυτή που είδαμε στο Ηράκλειο.

Πάμε όμως και στον Σκουλά που ήταν στο VAR και έχει μεγάλη ευθύνη για το ότι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Γιατί άραγε δεν είπε στον Μανούχο να δει την φάση της ανατροπής του Μασούρα από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ;

Είναι προφανές ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού προλαβαίνει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και «τσιμπάει» την μπάλα. Ανατροπή και πέναλτι. Χωρίς πολλά λόγια. Πεντακάθαρο πέναλτι.

Ο Σκουλάς όμως από το VAR δεν είπε κουβέντα. Όπως δεν είχε δώσει το πέναλτι υπέρ του Αστέρα την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, έτσι και σήμερα δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει τι γίνεται και το πώς έχουν «σκυλιάσει» οι… εξυγιαντές για να βάλουν stop στον Ολυμπιακό. Η ομάδα όμως του Πέδρο Μαρτίνς παλεύει με όλες τις δυνάμεις της και παραμένει στην κορυφή. Γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός έχει μάθει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.