Περισσότερες από τέσσερις ώρες διήρκησε η συνάντηση ανάμεσα στους «Big 4» με τους ξένους αξιωματούχους και τους Γραμμένο, Λυσάνδρου και Αυγενάκη, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να συζητούν για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είπε ότι έγινε μια καλή αρχή για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να ξανασυναντηθούν σύντομα.

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι Big 4 αποφάσισαν να γίνει νέο ραντεβού σε ένα μήνα, στο οποίο θα δώσουν επίσης το «παρών» οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τεσσάρων ιδιοκτητών. Στόχος της συνάντησης θα είναι να λυθούν όλα τα πολλά και μεγάλα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην πρώτη συνάντηση οι «μεγάλοι» της Σούπερ Λίγκας είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα κακώς κείμενα του εγχώριου ποδοσφαίρου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να «εκτελεί» την… εξυγίανση μπροστά σε FIFA και UEFA.