Ο μεγιστάνας Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία φαντασμαγορική τελετή στο Σεν Μόριτζ το βράδυ της Παρασκευής.

Πλήθος λαμπερών προσκεκλημένων – ανάμεσά τους γαλαζοαίματοι, αστέρες του Χόλιγουντ και προσωπικότητες από όλους τους χώρους του καλλιτεχνικού στερεώματος – παρευρέθηκαν στην ευτυχισμένη αυτή στιγμή του ζευγαριού

Η γαμήλια τελετή έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ ενώ οι περίπου 500 καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Klum ιδιοκτησίας του γαμπρού.

Ο γάμος, που σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, έγινε 24 ώρες νωρίτερα από ότι αναμενόταν – με την ημερομηνία να κρατείται μυστική από τους επισκέπτες και το ζευγάρι.

Το αριστοκρατικό νυφικό της Ντάσα Ζούκοβα

Η 38χρονη Ντάσα, πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ήταν σαν πριγκίπισσα του χιονιού.

Το νυφικό της είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος, με πέρλες στα μανίκια ενώ από πάνω φορούσε και μακριά λευκή κάπα.

Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Από το πρωί της Παρασκευής είχαν αρχίσει να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων αρκετές φίλες της Ντάσα Ζούκοβα.

Από αυτό το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου, η οποία στις πρώτες φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο Instagram φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με τον ηθοποιό Evangelo Bousis και τον σχεδιαστή μόδας Peter Dundas.

Συγκεκριμένα, από τις πρώτες που έφτασαν στο Σεν Μόριτζ ήταν η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, αλλά και οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ.

Η Ντάσα Ζούκοβα με τις φίλες της έκαναν σκι και στην συνέχεια απόλαυσαν το γεύμα τους, φροντίζοντας να αναρτήσουν πολλές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ανάμεσα στους πρώτους από τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και η πριγκίπισσα Βεατρίκη, καθώς είναι πολύ καλή φίλη της Ντάσα Ζούκοβα. Μαζί  της ήταν και ο αρραβωνιαστικός της Εντοάρντο Ματσέλι Μότζι.

Άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών που ήταν καλεσμένα στον γάμο ήταν ο βασιλιάς του Μονακό και εγγονός της Γκρεις Κέλι, Πιερ Κασιράγκι, αλλά και η Σαρλότ Κασιράγκι.

Καλεσμένοι στον γάμο ήταν επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το παρών έδωσε και η παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ, πολύ καλή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ.

Και η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κούσνερ στον γάμο

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ ήταν παρόντες στην τελετή.

Το ζεύγος νοικιάζει ένα ιδιωτικό αρχοντικό στην περιοχή Via Tinus στο Σεν Μόριτζ.

Μαζί ήταν και ο αδερφός του Τζάρεντ, Τζόσουα Κουσνέτ με τη σύζυγό του τοπ μόντελ Κάρλι Κλος. Τα δύο ζευγάρια είναι κολλητοί φίλοι της Dasha και συναντιούνται τακτικά στο Μανχάταν όπου διαμένουν.

Χαβιάρι, σαμπάνια και ατέλειωτο γλέντι

Όσο για την γαμήλια δεξίωση, μια πηγή είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα: «Θα είναι μια κομψή και πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση, όπως ακριβώς ταιριάζει στο στυλ του ζευγαριού. Τα πάντα θα είναι φίνα. Θα υπάρχει χαβιάρι και σαμπάνια, πολλή σαμπάνια, αλλά θα υπάρχει και ντίσκο στο ξενοδοχείο, το οποίο έχει κλειστεί εξ ολοκλήρου για τους επισκέπτες. Η έμφαση έχει δοθεί στην διασκέδαση και τους εορτασμούς».

Ο στολισμός της τελετής περιελάμβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού.

Το ξενοδοχείο έχει θέα στην λίμνη του Σεν Μόριτζ και τις Άλπεις,.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκαν στη δημαρχείο της πόλης του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά αποφάσισαν να κάνουν έναν δεύτερο γάμο στο Σεν Μόριτζ αυτό το Σαββατοκύριακο.