Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συγχαίρει, σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υποψηφιότητά της στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο οποίο «είναι βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία», όπως τονίζει.
Αναλυτικά, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρει:
«Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας συγχαίρουμε την πρόεδρό μας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την υποψηφιότητά της στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα, στο οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία όπως και προηγούμενα μέλη του Δικαστηρίου που κλήθηκαν να υπηρετήσουν σε κορυφαίες πολιτειακές θέσεις.
Ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνια αισθανόμαστε για το γεγονός ότι η πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέρχεται από το δικαστήριο, του οποίου αποτελεί ένα ιδιαίτερα εκλεκτό και αγαπητό μέλος».

- ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζουλιάνι στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών
- Κομισιόν: «Φρένο» στην ανάπτυξη και «γκάζι» στον πληθωρισμό από νέο ενεργειακό σοκ







