Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πιο σημαντικό ματς της ημέρας να είναι το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 από τους «Ζωσιμάδες».

Ο Δώνης προσανατολίζεται στην ίδια ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Πανιώνιο, του οποίου επικράτησε με 3-0, καθώς θέλει επιθετικό σχήμα για να φτάσει στην ανατροπή. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο από την Κυριακή προκειμένου οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Νωρίτερα, στις 15:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ σε μια… τυπική διαδικασία μετά το 3-0 με το οποίο είχε επικρατήσει ο «δικέφαλος» στον πρώτο αγώνα της Κρήτης, ενώ η Λαμία την ίδια ώρα καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 που κέρδισε στα Τρίκαλα και να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Τα πάντα ανοιχτά στη Νέα Σμύρνη, εκεί που Πανιώνιος και Παναιτωλικός συγκρούονται στη ρεβάνς του μεταξύ τους 0-0 από το Αγρίνιο, σε ένα ματς που ξεκινάει στις 17:15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (15:00, CosmoteSport1HD)

Λαμία – Τρίκαλα (15:00, CosmoteSport3HD)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, CosmoteSport2HD)

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (17:15, CosmoteSport3HD)