Ο Ατρόμητος μπορεί να θεωρεί ότι βρίσκεται ήδη στους «8» του Κυπέλλου μετά την άνετη επικράτησή του στο Πανθεσσαλικό με 3-0 επί του Βόλου. Γούτας και Βέλλιος οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που όπως και στο πρωτάθλημα, έτσι και στο Κύπελλο, πήρε το διπλό και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση στη ρεβάνς.

Μόλις στο 2′ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γούτα από εκτέλεση κόρνερ που παραχώρησε νωρίτερα σε μια λανθασμένη εκτίμηση ο Φεράρι.

Ο Γιακουμάκης στο 30′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 αλλά νικήθηκε από τον Μελισσά σε τετ-α-τετ κι έτσι το 0-1 παρέμεινε στο ημίχρονο.

Ο Βόλος ήταν πιο κινητικός αλλά γκολ δεν μπορούσε να βρει κι αφού δεν το έκανε εκείνος, ανέλαβε δράση ο Βέλλιος με δύο γκολ τελειώνοντας νίκη και πρόκριση.

Αρχικά στο 63′ ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 2-0 ολομόναχος με κεφαλιά και 13 λεπτά μετά έκανε και το 3-0 όταν ύστερα από σέντρα του Χαρίση σκόραρε από κοντά.

Βόλος: Μελισσάς, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης(57′ Γέντρισεκ), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Οικονόμου, Ραφαέλ(72′ Μάντζης), Διαμαντής, Μπαλογιάννης(46′ Μαξ)

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Καχίλα, Γούτας, Ταλόσα, Χαρίσης, Μπαένα, Ούμπιδες(74′ Ανδρούτσος), Νταβιώτης(65′ Γκάλο), Γιακουμάκης, Βέλλιος(85′ Mανούσος)