Με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη, το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ δε θα διεξαχθεί αύριο για λόγους ασφαλείας και έπειτα από εισήγηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα της αστυνομίας, η οποία μέσω επιστολής της είχε ζητήσει να μη γίνει το παιχνίδι Κυπέλλου στην Τρίπολη, λόγω φόβων για επεισόδια.

Με διαφορά μερικών ωρών ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα από την αστυνομία να φοβούνται συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο μεγάλων ομάδων και να ζητούν να αναβληθεί εκείνο της Τρίπολης.

Ο Αυγενάκης για λόγους ασφαλείας έκανε δεκτό το αίτημα και έτσι το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Αρκαδία αναβάλλεται για ημερομηνία που θα ορίσει πλέον η ΕΠΟ.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.