Ακολουθώντας το παράδειγμα μαιευτηρίων του εξωτερικού που έχουν γίνει viral, το Αρεταίειο νοσοκομείο«έστειλε» το Σάββατο τα νεογέννητα μωράκια στο σπίτι με τους γονείς τους, ντυμένα αγιοβασιλάκια.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ του Αρεταίειου γέμισε μικρά Αγιοβασιλάκια στην πιο όμορφη γιορτή που διοργάνωσε το προσωπικό του τμήματος γι αυτές τις γιορτές.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό έντυσε με χριστουγεννιάτικες μικρές στολές τα νεογέννητα μωράκια, τα οποία θα πήγαιναν εκείνη την μέρα στο σπίτι τους.

Όμορφες φωτογραφίες με τα νεογέννητα αγιοβασιλάκια

«Η Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ του Αρεταίειου Νοσοκομείου γέμισε με τους πιο όμορφους Αη Βασίληδες που έχετε φανταστεί ποτέ,σε μια όμορφη γιορτή που διοργάνωσε το προσωπικό του τμήματος!! Χρόνια πολλά σε όλα τα μωρά που είναι αυτές τις μέρες στη φροντίδα των Νεογνολογικών κλινικών και των ΜΕΝΝ με την ολόθερμη ευχή να πάνε γρήγορα στο σπίτι τους, να γεμίσουν τις αγκαλιές των οικογενειών τους που τα περιμένουν με λαχτάρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μαιευτήριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από