Πολύ άτυχος ο Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κόντρα στον Βόλο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά η μπάλα βρήκε δύο φορές στο δοκάρι των γηπεδούχων.
Πιο συγκεκριμένα, στο 68’ ο Γιώργος Μασούρας έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, έβγαλε την πάσα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί την κατάλληλη στιγμή, ο Μαροκινός βγήκε μόνος του μπροστά από την εστία του Βόλου, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη.
Το δεύτερο δοκάρι έγινε στο 72’, όταν ο Μασιμιλιάνο Λοβέρα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα ο Γκαραβέλης βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, κρατώντας το 0-0.
Δείτε τις δύο φάσεις:

- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Έμοιαζε σαν κοινή θνητή, βρήκε λύση η ομάδα των «μπλε» με ένα πέναλτι και τώρα… Μαρόκο
- Πύρινος εφιάλτης στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί και ομολόγησε
- Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Τραμπ να επιδείξει την «αμερικανική αποφασιστικότητα» για να τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία







