Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε σχολείο του νομού Ηρακλείου καθώς ένα μαθητής έπεσε από το μπαλκόνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε δημοτικό σχολείο στο Γάζι όταν – για άγνωστους ακόμα λόγους – ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα, κλειδώθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι.
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου, Μπάμπης Κουτσογιάννης μιλώντας στο cretapost τόνισε πως συνομίλησε με την διευθύντρια του σχολείου για το συγκεκριμένο περιστατικό.
«Ακόμα δεν γνωρίζουμε τους λόγους της πτώσης ωστόσο το θετικό είναι πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του καθώς – ευτυχώς – στραμπούληξε μόνο το πόδι του», επεσήμανε.

- Η άγνωστη τεράστια κίνηση του Εμπαπέ: Από το 2018 δωρίζει όλα τα χρήματα που εισπράττει με την Εθνική Γαλλίας
- Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ιδρύει την πρώτη Επώνυμη Έδρα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας
- Κλιμακώνουν τις επιθέσεις Ιράν και ΗΠΑ, μάχη για τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ







