Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πρόσφερε ανατροπές και συγκινήσεις και έτσι συνεχίζουν μαζί στον όμιλο έχοντας από τέσσερις βαθμούς.

Στο 17′ μόλις έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Μάρλος γύρισε την μπάλα και ο Κονοπλιάνκα από κοντά πλάσαρε έκανε το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε από πλευράς Κροατών και στο 25′  ο Όρσιτς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Όλμο έκανε το 1-1.

Στο 58′ με ένα πέναλτι από το πουθενά του Πιάτοβ στον Γκαβράνοβιτς ο Όρσιτς έκανε το 2-1 για την ομάδα του από τα έντεκα βήματα. Η Ντιναμό δεν μπόρεσε να κρατήσει όμως το αποτέλεσμα καθώς στο 75′ ο Άλαν Πάτρικ έβγαλε την μπαλιά στον Ντοντό. Στο 89′ ο Όλμο με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πιάτοβ με το 2-2 να μην αλλάζει.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Μπολμπάτ (65’ Ντοντό, Ισμαΐλι, Ματβιγένκο, Στεπανένκο, Άλαν Πάτρικ, Τάισον, Κονοπλιάνκα (65’ Σόλομον), Μάρλος (84’ Κοβαλένκο), Μοράες.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Λέοβατς, Πέριτς, Ντιλαβέρ, Τέοφιλ Κατρίν, Στοϊάνοβιτς, Αντέμι (68’ Γκόιακ), Μόρο, Όρσιτς (90’ Ιβάνουσετς), Όλμο, Γκαβράνοβιτς (62’ Πέτκοβιτς)