Με άριστα πέρασε την… εγχώρια πρόβα τζενεράλε ενόψει Μπάγερν Μονάχου ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με αντίπαλο έναν φορμαρισμένο ΟΦΗ και μια κάκιστη διαιτησία απέναντί τους, επικράτησαν με 2-1 των Κρητικών για την Super League και πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς στο Champions League.

Μετά τη νίκη των Πειραιωτών, ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο One Channel και τον Νίκο Κώτση. «Στο τέλος της ημέρας, οι τρεις πόντοι είναι το σημαντικότερο. Εφόσον με μια εμφάνιση όχι τόσο πειστική για την απόδοση που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο του, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, κρατάμε αυτό. Με την ηρεμία που μας δίνουν οι τρεις πόντοι, θα κοιτάμε να βελτιωνόμαστε. Έτσι είναι καλύτερα από το να υπήρχε μια απώλεια βαθμών σήμερα, βάσει και της απόδοσης του ΟΦΗ και μετά να ψάχνουμε τι έφταιξε στην αναμέτρηση» σημείωσε ο ερυθρόλευκος άσος.

Σχετικά με το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, τόνισε πως «τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα πρέπει να δώσει ο καθένας περισσότερο από το 100% των δυνατοτήτων για να είμαστε όπως πρέπει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Και αν μπορέσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι κάτι που έχει ξανά κάνει στο παρελθόν ο Ολυμπιακός».

«Παρ’ όλα αυτά, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι ίσως πιο ελεύθερα από βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Δεν υπάρχει η ίδια πίεση και το «πρέπει» του πρωταθλήματος. Ίσως παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο και στο τέλος έρθει πιο όμορφο ποδόσφαιρο και οι τρεις πόντοι» συμπλήρωσε ο Έλληνας επιθετικός μέσος.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου, υπογράμμισε πως «ο κόσμος έχει καταλάβει ότι χρειαζόμαστε τη στήριξή του σε μία δύσκολη χρονιά με συνεχόμενα παιχνίδια. Ίσως του αρέσει και το ποδόσφαιρο που παίζαμε πέρυσι αλλά και φέτος. Εμείς θέλουμε να είμαστε πιο πειστικοί στον αγωνιστικό χώρο και να τελειώνουμε πιο γρήγορα τέτοια παιχνίδια. Είμαστε Ολυμπιακός και μέσα στην έδρα μας θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο μας που έρχεται στο γήπεδο σε οποιοδήποτε παιχνίδι όπως δεν τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: onetv.gr