Ο Μάρκους Μπεργκ περνάει τη χειρότερη φάση της καριέρας του, με τον πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού και νυν της Κράσνονταρ να δέχεται έντονη κριτική, τόσο από τους φιλάθλους της ρώσικης ομάδας όσο και από τους συμπατριώτες του.

Μάλιστα, το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σουηδίας, παρότι βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, προκάλεσε την οργή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Γκάλαξι εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του συμπατριώτη του, ο οποίος έχει να σκοράρει με την φανέλα της Σουηδίας από τις 20 Νοεμβρίου του 2018 και το παιχνίδι με την Ρωσία για το Nations League.

Εκτοτε έχει παίξει σε 8 παιχνίδια με το εθνόσημο στο στήθος, στα περισσότερα μάλιστα ως βασικός, αλλά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

«Με όλο τον σεβασμό. Ο Μάρκους Μπεργκ σε πόσα παιχνίδια δεν έχει σκοράρει; 20 ματς; Και παίζει ακόμα; Αν ήμουν στη θέση του θα συνέβαινε το ίδιο; Μετά από δύο ματς θα έλεγαν “δεν σκοράρει, δεν είναι αρκετά καλός”. Αυτό εννοώ. Αυτός είναι ο Μπεργκ και αυτός είμαι εγώ. Είναι 20 αγώνες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.