Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ έξω από κεντρικό κατάστημα τράπεζας στην οδό Όθωνος στο κέντρο της Αθήνας.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» οι συγκεντρωμένοι, διαμαρτύρονται για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «ο οφειλέτης που είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΑΣ (αγρότης) έχει κάνει επανειλημμένα προσπάθεια να ρυθμίσει το χρέος του.
Η τράπεζα επιδεικτικά αρνείται να προχωρήσει σε ρύθμιση για το ακίνητο που βρίσκεται στο Ελληνικό το οποίο εκτός του καταστήματος περιέχει και την πρώτη κατοικία των γονιών του.
Πριν λίγους μήνες στην προσπάθεια να έρθουν σε διαπραγμάτευση, η Τράπεζα για να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση ζήτησε 40.000 ευρώ.
Ο οφειλέτης είδε ξαφνικά το ακίνητό του στους πλειστηριασμούς ενώ εκκρεμεί δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η Τράπεζα».

- Σοκαριστικό τροχαίο στη Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο υπό καταρρακτώδη βροχή και πέφτει σε λεωφορείο
- Κακοκαιρία Byron: Σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Στεγαστικό επίδομα έως 600 ευρώ: Το ελληνικό νησί που στηρίζει όσους μένουν και εργάζονται εκεί







