Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά και από την 6η αγωνιστική.

Η νίκη ωστόσο στη Θεσσαλονίκη ήταν «πύρρειος» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος είδε τους Ντάνιελ Ποντένσε και Κώστα Τσιμίκα να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Ο Πορτογάλος βγήκε στο πρώτο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων με τον Σουντανί να μπαίνει στη θέση του, ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Τσιμίκα να αποχωρήσει, τη θέση του οποίου πήρε ο Τοροσίδης.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις ο Έλληνας μπακ έχει υποστεί μία κάκωση οσφυϊκής μοίρας, ενώ από την άλλη ο Ποντένσε έχει σύσπαση στον προσαγωγό του, όμως η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί και αύριο, με τον Πορτογάλο ωστόσο να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής για τις εθνικές.

Αντίθετα ο Τσιμίκας έχει κληθεί από τον Φαν’τ Σιπ για τα ματς της Εθνικής, όμως θα γίνει εκτίμηση ξανά τη Δευτέρα για το αν θα είναι παρών με τη γαλανόλευκη.