Ήταν 26 Σεπτεμβρίου, πριν από 30 χρόνια, όταν ο Παύλος Μπακογιάννης έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών της «17N».
O μετριοπαθής πολιτικής, που προσπάθησε όσο λίγοι να φέρει την ηρεμία και τη συμφιλίωση στο πολιτικό σύστημα, γίνεται θύμα των δολοφόνων της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Λίγες ώρες μετά, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας και του κοινοβουλευτισμού, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας τότε και πεθερός του Παύλου Μπακογιάννη, μιλά στη Βουλή.
Με δάκρυα στα μάτια αναφέρεται στο τρομερό γεγονός, σε μια ιστορική ομιλία. Ας την θυμηθούμε στο βίντεο που ακολουθεί. Είχε ευχηθεί να είναι το αίμα του Μπακογιάννη το τελευταίο που χύνεται άδικα.
Ολοι τον χειροκρότητας, πολιτικοί αντίπαλοι και φίλοι.
- Σαββατοκύριακο με σκουπίδια στους δρόμους: «Μπλόκο» στα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων λόγων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων!
- ΗΠΑ: Καταργείται η σύσταση για τον εμβολιασμό όλων των νεογέννητων κατά της ηπατίτιδας Β
- Ο Τραμπ πρώτος νικητής του βραβείου ειρήνης της FIFA: «Θέλω να σώσω ζωές, όχι να πάρω βραβεία»


