Το πολύκροτο ειδύλλιο των Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ που ξεκίνησε την επομένη δύο διαζυγίων έλαβε τέλος.

Το πολύκροτο ειδύλλιο που ξεκίνησε την επομένη δύο διαζυγίων έλαβε τέλος. Σύμφωνα με φήμες η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ δεν είναι πια μαζί και η σχέση τους τελείωσε μετά από ένα μήνα. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι τα δύο κορίτσια θα παραμείνουν «απλά φίλες» για πάντα.

https://www.instagram.com/p/B09DWxfg1xO/

Τη φήμη δημοσιεύει το περιοδικό People επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει ήδη χωρίσει με τον Λίαμ Χέμσγουορθ μετά από έναν έγγαμο βίο εννέα μηνών. Η 31χρονη Κάρτερ ήταν παντρεμένη με τον Μπρόντι Τζένερ. Η ίδια η τραγουδίστρια δεν σταματούσε να δηλώνει pansexual, ξεκαθαρίζοντας ότι «στον έρωτα δεν υπάρχουν φύλα».

Εθεάθησαν μαζί πριν μερικές μέρες

Ο χωρισμός των Σάιρους-Κάρτερ χαρακτηρίζεται ξαφνικός αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες στις 14 Σεπτεμβρίου εθεάθησαν μαζί ως ζευγάρι στο Λος Άντζελες.

Τότε το ρεπορτάζ ανέφερε ότι τα δύο κορίτσια συζούσαν μετά τα διαζύγιά τους. «Μένουν μαζί και είναι ευτυχισμένες», έγραφε τότε το People, «Η Μάιλι είναι πολύ καλά και προχωρά με τη ζωή της. Δεν έχει μετανιώσει τον χωρισμό της από τον Λίαμ και της αρέσει να ζει με την Κέιτλιν», συμπλήρωνε.