Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει ακάθεκτη την πολύμηνη soldout περιοδεία της με σταθμούς τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό!

Η εκρηκτική σταρ αν και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα με μία βαλίτσα στο χέρι, καθώς οι εμφανίσεις της είναι ιδιαίτερα συχνές, βρήκε λίγο χρόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της!

Μόλις λοιπόν μπήκε ο Σεπτέμβρης, ξεκίνησε και πάλι δυναμικά κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι της «Σε άλλο level» αλλά και επιστρέφοντας πίσω στο Ισραήλ, μετά τις πολλαπλές επιτυχείς εμφανίσεις της στη Eurovision, για μία ακόμα εμφάνιση που προκάλεσε φρενίτιδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεσηκώνει το Ισραήλ, αφού τόσο στον φετινό τελικό της Eurovision όσο και τον Δεκέμβρη που πέρασε, πραγματοποίησε επτά συνεχόμενες συναυλίες στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, το «Menora Mivtachim Arena» στο Τελ Αβίβ.

Η εμφάνισή της πλαισιώθηκε και από έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, τον Moshe Peretz, έναν από τους διασημότερους τραγουδιστές του Ισραήλ!

Γεγονός που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως  ο Moshe, που μοιράστηκε την σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και αποθεώθηκαν από το κοινό, έχει ερμηνεύσει πρώτος την γνωστή επιτυχία «Caremela», την οποία η τραγουδίστρια μετέφερε επιτυχώς στα ελληνικά!

Έντονα φώτα και καπνοί «αγκάλιασαν» με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, η οποία για ακόμη μία φορά προκάλεσε υστερία με τις φωνητικές και χορευτικές της ικανότητες!