Ο Λάζαρ Ρόμανιτς είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Λαμίας στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Superleague. Ο 21χρονος Σέρβος έχει ήδη 1 γκολ και 1 ασίστ στα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν και δείχνει πως θα αποτελέσει φέτος σημείο αναφοράς για τους Φθιώτες.

Ο νεαρός, που αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν του Ερυθρού Αστέρα, βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ), δείχνει πως είναι έτοιμος για το… ξεπέταγμα φέτος.

Από την άλλη, ο Ίλια Ίβιτς, νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, σκανάρει την ελληνική αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με την Sportime, ο Ρόμανιτς έχει «γυαλίσει» στον παλαίμαχο σέρβο στράικερ που ξέρει τη θέση όσο λίγοι και βλέπει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ίβιτς αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον παίκτη από την 1η Ιανουαρίου. Τότε ο Ρόμανιτς θα μείνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να μιλήσει με άλλες ομάδες, με την ΑΕΚ να δουλεύει από τώρα την περίπτωση αυτή, για να προλάβει τον εγχώριο ανταγωνισμό στο μέλλον.