Για έναν ολόκληρο μήνα το Strip Club Cafe, ένα από τα πιο γνωστά στριπτιζάδικα της γαλλικής πόλης Ναντ θα προσφέρει ένα ομολογουμένως πρωτότυπο σόου.
Μαζί με τις 10 κοπέλες για τους πελάτες του καταστήματος θα χορεύει και… ένα ρομπότ.
Δεν διαβάσατε λάθος. Δεν πρόκειται για μηχάνημα που θα σερβίρει ποτά ή θα παίζει μουσική. Θα χορεύει κανονικά.
Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα έκανε την ανεπίσημη πρώτη του και την Τρίτη θα ξεκινήσει κανονικά το show του, το οποίο θα συνεχιστεί για ένα μήνα.
Το ρομπότ είναι φτιαγμένο από κομμάτια γυναικείας κούκλας και όπως λένε τοπικά μέσα ενημέρωσης θα φοράει -τι άλλο- τα απαραίτητα για την περίσταση τακούνια.


- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Έμοιαζε σαν κοινή θνητή, βρήκε λύση η ομάδα των «μπλε» με ένα πέναλτι και τώρα… Μαρόκο
- Πύρινος εφιάλτης στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί και ομολόγησε
- Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Τραμπ να επιδείξει την «αμερικανική αποφασιστικότητα» για να τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία







