Μετά την -ομολογουμένως- επιτυχημένη παρουσία του στην τηλεόραση, ήρθε η στιγμή για τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο, να κάνει και το επόμενο βήμα. Αυτό στη μεγάλη οθόνη.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή, «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0», στην οποία και θα συμμετάσχει.

Ο Ντάνος με κοστούμι και μεγάλα γυαλιά υποδύεται έναν καθηγητή, τον «καθηγητή Καρόζη». Όπως αναφέρει, δε, ο νικητής του Survivor «οι σκηνές «βγαίνουν» πολύ δύσκολα λόγω γέλιου».

Νωρίτερα, πρώτος ο Μάρκος Σεφερλής με μια ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωνε τους θαυμαστές του πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πρώτη του κινηματογραφική προσπάθεια.

Στην ίδια ανάρτηση, ο ηθοποιός παραθέτει μερικά μόνο από τα ονόματα των συνεργατών που αναμένεται να εμφανιστούν πλάι του στη μεγάλη οθόνη.

«Αρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδιας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους!» έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram και πρόσθεσε: «Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!».