Ένας πολίτης Ερυθραίας 26 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες χθες Δευτέρα σε μικρή πόλη της δυτικής Γερμανίας κοντά στην Φρανκφούρτη. Η επίθεση θεωρείται ρατσιστικού χαρακτήρα, ανακοίνωσε η εισαγγελία και η τοπική αστυνομία.
Ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε από το αυτοκίνητό του, προτού διαφύγει.
Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη, έναν 55χρονο άνδρα να κείτεται μέσα στο αυτοκίνητό του. Πέθανε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο και σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε.
Η εισαγγελία και η αστυνομία ανακοίνωσαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για «ρατσιστική ενέργεια». Στο διαμέρισμα του δράστη η αστυνομία εντόπισαν αντικείμενα τα οποία δείχνουν ότι ανήκει στην ακροδεξιά, σύμφωνα με το Spiegel.
Το θύμα υποβλήθηκε σε εγχείρηση χθες το βράδυ και σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

- Σταύρος Γεωργίου: Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου του – Έσπασε το χέρι του από τα χτυπήματα και πήγε στο ΚΑΤ με ψεύτικα στοιχεία
- Καύσωνας: Κόστος 1,35 δισ. ευρώ για τη βρετανική οικονομία – Χάθηκαν 24 εκατ. εργατοώρες
- Γάτα – βαποράκι πιάστηκε επ’αφτωφόρο να «σπρώχνει» ναρκωτικά σε φυλακή της Ρωσίας (vid)







