Άγνωστοι βανδάλισαν τα ξημερώματα της Τετάρτης το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά και άφησαν πίσω τους εμετικά συνθήματα.
Οι συνεργάτες της αντίκρισαν στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως «Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά» και «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».
«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.
Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές. #superfm
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) June 26, 2019

Το ίδιο σύνθημα είχαν γράψει στις 11 Μαΐου υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα. Τότε, η ΝΔ είχε αντιδράσει έντονα, κάνοντας λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα».

- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







