Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ιωνικού την Τετάρτη (19/6). Ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, και αδελφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου, «έφυγε» απρόσμενα.
Η ανακοίνωση του Ιωνικού
«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας ,Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!».
Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook ο Χρήστος Κανελλάκης αποχαιρέτησε τον αδελφό του…

- Οι διεκδικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στον δρόμο προς την 90ή ΔΕΘ
- Καιρός: Με καλοκαιρινές συνθήκες οι επόμενες ημέρες – Αλλάζει πρόσκαιρα το σκηνικό την Πέμπτη
- Το μήνυμα του Μπέλινγκχαμ στους οπαδούς της Αγγλίας: «Πιείτε ένα ακόμη σφηνάκι και πείτε στα αφεντικά σας ότι δεν θα έρθετε αύριο για δουλειά»







