Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Θήβας.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν και αιμόφυρτο το μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Θήβας.  Το βράδυ μετά από αξονική τομογραφία και διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων».

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας στις Θεσπιές και στα γειτονικά χωριά για τον εντοπισμό του δράστη και όσων άλλων προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς την Κυριακή του Πάσχα.

Άντρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους προκειμένου να εξακριβώσουν σε ποια σπίτια ακούστηκαν μπαλοθιές, ώστε να εντοπίσουν τους υπόπτους και να εντοπίσουν τον δράστη.