Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αναφέρθηκε στους κόκκινους και στις διαφορές που έχει η τωρινή ομάδα με τότε που αγωνιζόταν εκείνος στο Άνφιλντ, τονίζοντας πως εκείνο το πρωτάθλημα θα ήταν μεγαλύτερο κατόρθωμα από το αν το πάρει η φετινή ομάδα.

Επίσης ο Σουάρες μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μέσι, τονίζοντας ότι θα είναι πολύ δύσκολα όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο για την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν εμείς είχαμε φτάσει να διεκδικούμε τον τίτλο νιώθαμε πως ήταν τώρα ή ποτέ. Όμως πλέον η Λίβερπουλ είναι διαφορετική. Τότε δεν ξόδευε σε καμία περίπτωση τα χρήματα που ξοδεύει τώρα. Πλέον κάθε παίκτης θέλει να πάει στη Λίβερπουλ, ενώ τότε ήταν διαφορετικά. Αν είχαμε πάρει εκείνο το πρωτάθλημα το κατόρθωμα θα ήταν μεγαλύτερο από το αν το πάρει η φετινή ομάδα», τόνισε ο Ουρουγουανός άσος.

Για τη μάχη των ημιτελικών: «Είμαι ευγνώμων στη Λίβερπουλ και θα έρθει σχεδόν όλη η οικογένειά μου στο ματς του Άνφιλντ. Όμως πλέον αγωνίζομαι στην Μπαρτσελόνα και σε αυτά δεν χωρούν φιλίες, συναισθηματισμοί ή αναμνήσεις»

Για συνεργασία του με τον Λιονέλ Μέσι: «Θα είναι δύσκολα όταν αποσυρθεί, γιατί δίνει χαρά σε πολύ κόσμο. Πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο και οι φίλαθλοι τον χειροκροτούν, είναι κάτι φανταστικό. Το καλό για μας είναι που το ζούμε αυτό και υπάρχουν ακόμη αρκετά χρόνια να απολαύσουμε τον Μέσι και αυτά που μπορεί να κάνει»