Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Τσέλσι βρίσκονται σε αναζήτηση για τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Μετά από σχετική έρευνα, οι ιθύνοντες των «μπλε» κατέληξαν στο όνομα του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος δείχνει πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στη Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο στις προθέσεις της Τσέλσι και αυτό δεν είναι… ούτε οι «μπλαουγκράνα» αλλά ούτε και ο ίδιος ο βραζιλιάνος. Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του 26χρονου θα εξαρτηθεί από τη FIFA και από τη στάση που θα κρατήσει σχετικά με το μεταγραφικό εμπάργκο που έχει επιβληθεί στους Λονδρέζους.

Υπενθυμίζεται πως η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε τιμωρήσει την Τσέλσι με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το 2020, λόγω παράνομης ενσωμάτωσης ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της.

Πλέον, οι «μπλε» ευελπιστούν πως μετά την έφεση που κατέθεσαν θα καταφέρουν να καθυστερήσουν την ποινή για τουλάχιστον μερικούς μήνες, έχοντας έτσι την ευκαιρία να προλάβουν να κινηθούν ελεύθερα στη θερινή μεταγραφική περίοδο.