temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πάνθηρας… εκδικητής! (2-1)
Ομάδα

Πάνθηρας… εκδικητής! (2-1)

Παρά τις φήμες, ο Πανιώνιος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έπαιξε για την ιστορία του και μετά τον Λεβαδειακό κέρδισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σπρώχνοντας τους Ηπειρώτες στον γκρεμό – Πολλά παράπονα από τον Πετράκη και τους παίκτες του για τη διαιτησία του Παπαπέτρου,

Μετά τον Λεβαδειακό, ο Πανιώνιος σπρώχνει στον γκρεμό και τον ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Κυανέρυθροι την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας των Βοιωτών με 2-1 και τους έριξαν και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία, ενώ απόψε επικράτησαν επίσης με 2-1 του ΠΑΣ και πλέον μόνο με θαύμα θα καταφέρουν οι Ηπειρώτες να… σωθούν.

Η ομάδα του Μάντζιου παρά τις φήμες τις που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες, έπαιξε για την ιστορία της και πέτυχε δύο νίκες, παρότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Από την άλλη, ο ΠΑΣ σε ένα ακόμα παιχνίδι αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ο Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του, πάντως, έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου, ο οποίος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ του Κρίζμαν ως οφσάιντ.

Ο σκόρερ καλυπτόταν, αλλά ο Σεγκελασβίλι ήταν εκτεθειμένος, σύμφωνα με τον βοηθό Αντώνη Σινιοράκη. Μια φάση, πάντως, που ήταν οριακή, γεγονός που προκάλεσε την οργή των Ηπειρωτών. Πλέον, μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει ένα θαύμα, για να καταφέρει να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων