Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου και επικεντρώνεται πλέον στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι την Κυριακή θα τα δώσουν όλα απέναντι στην Ενωση για να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα δώσουν χαρά στον κόσμο τους και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση ενόψει τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Μπίμπαρς Νάτχο στο συνδρομητικό κανάλι, στις οποίες ο Ισραηλινός τόνισε ότι οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να χαροποιήσουν τον κόσμο τους, αλλά και για τη διοίκηση, που τους στήριξε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στη ρεβάνς με την Ντιναμό, τόνισε ότι οι Ουκρανοί έχουν το πλεονέκτημα μετά το 2-2, αλλά ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία και θα πάει στο Κίεβο για να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

-Για το αποτέλεσμα: «Είχαμε φάσεις για περισσότερα γκολ, ίσως στα τελευταία λεπτά παίξαμε πολύ πίσω και κατάφεραν να σκοράρουν».

-Για τη ρεβάνς: «Έχουν το πλεονέκτημα γιατί θα παίξουν στην έδρα τους και πέτυχαν δύο γκολ εδώ. Όμως είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε αρκετούς παίκτες με εμπειρία για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο το ντέρμπι, να κερδίσουμε για τον κόσμο μας πρώτα απ’ όλα, για τον σύλλογο και για τον πρόεδρό μας, γιατί μας υποστήριξε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και υποσχεθήκαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».