Δύο μήνες μετά τον τραγικό χαμό του συζύγου της Γιάννη Μακρή η Βικτώρια Καρύδα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απώλεια αλλά και για τις δύσκολες ώρες που βιώνει. Το μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά στο Secret των Παραπολιτικών.

«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά και η κόρη της.

H Βικτώρια Καρύδα αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται σχετικά με ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αυστραλία: «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε».

https://www.youtube.com/watch?v=RhQ8kmmfm4A

Υπενθυμίζεται ότι έχουν περάσει δύο μήνες από τη στιγμή που δολοφονήθηκε ο σύζυγός της. Ηταν 31 Οκτωβρίου όταν ο εκτελεστής περίμενε έξω από το σπίτι του τον Γιάννη Μακρή και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ. Το βίντεο δείχνει τον 46χρονο επιχειρηματία να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, να δέχεται το πρώτα πυρά και να βγαίνει παραπατώντας για να ζητήσει βοήθεια. Ο δολοφόνος τον αποτέλειωσε στο δρόμο με μια σφαίρα στην ωμοπλάτη.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει για το ποιος είναι ο δολοφόνος και βεβαίως ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Μακρή.