Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Όπως αποκάλυψε το Star Channel,  η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα των δραστών και να αμυνθεί.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι η κοπέλα δεν μπορούσε να αντισταθεί, καθώς οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια. Την απειλούσαν με μαχαίρι, της ασκούσαν σωματική βία, της προκάλεσαν φόβο.

Στη Ρόδο εκτός από τη δολοφονία της Ελένης οι αρχές διερευνούν και την υπόθεση του βιασμού της πριν από έναν χρόνο. Εξετάζουν αν συνδέονται άτομα μεταξύ τους καθώς ο Έλληνας και η παρέα των βιαστών ήταν από την ίδια περιοχή του νησιού.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας και ο Αλβανός κατηγορούμενος, ακόμα και μέσα από τις φυλακές επιμένουν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον.

Η έρευνα για την άγρια δολοφονία της Ελένης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν στοιχεία που θα αποκαλύψουν στην ανακρίτρια ποιος -από τους δυο φερόμενους ως δράστες- έκανε και τι στην άτυχη κοπέλα αλλά και ποιος την πέταξε στον γκρεμό.