temp 20 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κατοστάρα της Εφές στην Μπούντουτσνοστ
Μπάσκετ

Κατοστάρα της Εφές στην Μπούντουτσνοστ

Χωρίς να ανεβάσει πολλές στροφές η Εφές επικράτησε της Μπουντούσνοστ με 106-68 και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις της στην Ευρωλίγκα.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Αναντολού Εφές καθώς επικράτησε με 106-68 της Μπούντουσνοστ στην Κωνσταντινούπολη και παρέμεινε σε τροχιά τετράδας. Κορυφαίος της ομάδας του Εργκιν Αταμάν ο Μπομπουά με 22 πόντους.

Αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους στην φετινή Ευρωλίγκα είναι η Αναντολού Εφές. Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε χωρίς δυσκολία της Μπούντουσνοστ, μένοντας στην πρώτη τετράδα.

Στην αρχή του ματς ζεστός μπήκε ο Μπομπουά δίνοντας στην Εφές το πρώτο σημαντικό προβάδισμα, ωστόσο η ομάδα από το Μαυροβούνιο με τις εμπνεύσεις του Κλάρκ έμενε κοντά στο παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο τελείωσε με 49-41 υπέρ της τούρκικης ομάδας, αν και νωρίτερα το σκορ ήταν 38-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εφές μπήκε αποφασισμένη να μπει δυνατά, έτσι ώστε να μην επιτρέψει στην Μπούντουσνοστ να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Οι Τούρκοι κυριαρχούσαν και στις δυο πλευρές του παρκέ και παίζοντας μπάσκετ υψηλού επίπεδου εκτόξευσαν την διαφορά στο +28 (81-53) με την λήξη της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι δραματικό και έτσι η Εφές πήρε την ένατη νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων