Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις δείχνοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο πως είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα της Λαμίας με 3-0 στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ που πέτυχαν οι πειραιώτες απέναντι στην ομάδα του Χάβου. Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ομάρ από τον Καρυπίδη, ενώ το ματς ήταν 0-0. Ένα ακόμα φαινόμενο… εξυγίανσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο ματς και είχε προσοχή και σοβαρότητα στο παιχνίδι του, λίγες μέρες μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο απέναντι στην Μίλαν. Ο Μαρτίνς έκανε αλλαγές αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου την απόδοση της ομάδας του Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα του λιμανιού κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 32′ σε υποδειγματική κόντρα επίθεση, με τους πειραιώτες να πιάνουν ανοργάνωτη την άμυνα της Λαμίας. Ο Νάτχο έκανε την κούρσα, πάσαρε στον Φορτούνη και ο τελευταίος έδωσε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Γκερέρο. Ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του λιμανιού.

«Κλείδωσε» τη νίκη σε πέντε λεπτά στο δεύτερο

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να πετύχει δεύτερο γκολ π0υ θα «κλείδωνε» την κατάκτηση των τριών βαθμών για τους πειραιώτες. Και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους σε πέντε λεπτά. Στα αξιοσημείωτα φυσικά της αναμέτρησης ήταν ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Έλληνας ακραίος επιθετικός έκανε το 2-0 στο 46′ και νωρίς νωρίς στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πήρε «αέρα» δύο τερμάτων.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν την πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ψάχνοντας και τρίτο γκολ, το οποίο μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν στο 51′, με σκόρερ τον Ομάρ Ελαμπμντελαουί. Ο Ολυμπιακός έχασε και μετά το 3-0 πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ στο φινάλε του ματς οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες της ομάδας τους για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και δείχνει πως έχει ξεκάθαρη επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι του. Κάτι που ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τεχνικό των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους μέχρι το τέλος. Αυτό είναι σίγουρο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Θα τα δώσουν όλα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί απόλυτα τους φιλάθλους της ομάδας του λιμανιού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Γκερέρο (86′ Μάνος), Φετφατζίδης (76′ Βρουσάι), Γκιγιέρμε, Ομάρ, Κούτρης (67′ Τσιμίκας), Μιράντα και Παπέ Σισέ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπερτόλιο (64′ Μπουλούλης), Καραμάνος (70′ Τσούκαλος), Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν (77′ Καραγκούνης), Βάντερσον και Μπλάζιτς.