Τι ανέφερε στην ομιλία του στους παίκτες του Αρη ο Παντελίδης
Ποδόσφαιρο

Τι ανέφερε στην ομιλία του στους παίκτες του Αρη ο Παντελίδης

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε επιστροφή στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.).

Άμεση λύση στα αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Άρης θέλει να δώσει ο Σάββας Παντελίδης και στο πνεύμα αυτό αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες στη σημερινή (10/12) προπόνηση.

Ο προπονητής των κίτρινων, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως είναι άδικο για τον εαυτό τους και για τον σύλλογο γενικότερα να υφίστανται τέτοια ταλαιπωρία, με ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο στον χτεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο και κάποιες επίσης ατυχείς στιγμές στο δεύτερο. Η λύση, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, είναι μια, να υπάρξει άμεση αντίδραση και όλοι στην ομάδα να δουλέψουν σκληρά ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους.

Επιπλέον, ανέφερε πως η νίκη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.) είναι πλέον μονόδρομος, μετά την αρνητική έκβαση του ματς στο Περιστέρι, και αποτελεί μια ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω. Οι παίκτες δεν τοποθετήθηκαν μετά την ομιλία του Παντελίδη, αλλά από τη στάση τους ήταν φανερό πως συμφωνούν με τα όσα ειπώθηκαν και καταλαβαίνουν πως στο επόμενο ματς το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα είναι η νίκη.