Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης της συνεργασίας της με τον Νταβίντ ντε Χέα, όρος ο οποίος συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ισπανό τερματοφύλακα.

Το ιδανικό σενάριο για τους Κόκκινους Διαβόλους θα ήταν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον 28χρονο γκολκίπερ, ωστόσο από τη στιγμή που δεν βλέπουν προθυμία από την πλευρά του, παρά μόνο αν ικανοποιηθούν οι υψηλές απαιτήσεις του, επιλέγουν να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου όρου για να κρατήσουν τον Ντε Χέα στο Ολντ Τράφορντ.

Εκτός από το να κερδίσουν χρόνο, ενδέχεται να στοχεύουν και στο να πουλήσουν τον πρώην τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να αποκομίσουν και κάποιο οικονομικό όφελος από τη φυγή του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι για να πειστεί ο Ντε Χέα να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, η αγγλική ομάδα θα χρειαστεί να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας, ή έστω στην κλίμακα του Αλέξις Σάντσες.

Για την περίπτωση του Ισπανού ενδιαφέρονται έντονα η Γιουβέντους και η Παρί Σεν-Ζερμέν, τη στιγμή που εκείνος έχει φτάσει τον αριθμό των 333 συμμετοχών με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και πλέον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον πλανήτη στη θέση του τερματοφύλακα.