Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ιερέας, κατηγορούμενος για απειλή εξύβριση αντίσταση και σωματική βλάβη!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, ο μεσήλικας ιερέας εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής μεθυσμένος να κινείται ανάποδα με το όχημά του στο κέντρο του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα φέρεται να οδήγησε ανάποδα στην οδό 1821 και στην συνέχεια επιχείρησε να μπει ανάποδα και στην Λεωφ. Δικαιοσύνης.
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στο Μέγαρο για να τον παραλάβει συγγενικό του πρόσωπο και μόλις βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις ο ιερέας κατηγορείται ότι…εκτροχιάστηκε!
Σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να χτύπησε έναν αστυνομικό και να δάγκωσε έναν άλλον!
Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για αύριο.

- Ξεκινά η υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου για 5.000 εργάτες γης
- ΕΕ: Αντίστροφη μέτρηση για τo Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο – Πολιτική συμφωνία Ευρωκοινοβουλίου και Συμβουλίου για επιστροφές
- «Έχεις τρελαθεί τελείως»: Το ξέσπασμα Τραμπ στον Νετανιάχου σε τηλεφωνική επικοινωνία για τον Λίβανο







